Президенту зробили офіс у Межигір'ї, щоб не перекривав дорогу

Неділя, 26 лютого 2012, 21:07

На території резиденції президента Віктора Януковича в Нових Петрівцях облаштовано офісне приміщення для офіційних зустрічей.

Про це повідомляє в неділю ввечері прес-служба президента.

Фото прес-служби президента

Зазначається, що рішення про облаштування офісного приміщення безпосередньо біля місця проживання президента прийнято у зв’язку з його потребою оперативно працювати будь-коли, в тому числі у робочий, позаробочий час, вихідні та святкові дні тощо.

"Йдеться також про уникнення складностей, які виникають на дорогах Києва через рух кортежу, особливо в "час пік", - додає прес-служба.

Ці офісні приміщення для роботи президента були обладнані нещодавно. Досі Янукович користувався для цих цілей кабінетом та вітальнею у своєму будинку, "що, на жаль, не відповідали належному рівню організації роботи та вимогам протоколу".

 

Для оренди цих офісних приміщень Управління адміністративними будинками ДУСу уклало договір згідно з вимогами законодавства, строком до 2020 року з можливістю щорічної пролонгації.

Згідно з договором, орендатор надає повністю облаштовані для роботи офісні кімнати. ДУС зі свого боку забезпечив орендовані приміщення спецзв’язком та канцелярськими товарами.

Орендна угода передбачає, що президент використовує для своїх робочих зустрічей та нарад три кімнати загальною площею 128,8 квадратних метрів: кабінет, приймальню з робочим місцем для помічника та кімнату для зустрічей.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News