Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліціонера, який пив горілку у робочий день, обіцяють звільнити

Вівторок, 28 лютого 2012, 15:50

Головне управління МВС у Донецькій області направило клопотання про звільнення співробітника Горлівської міліції, який перебував у нетверезому стані у робочий час.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міліції області.

Згідно з результатами перевірки, проведеної керівництвом обласної міліції, 23 лютого один із міліціонерів патрульної служби Горлівки "дійсно знаходився у форменому одязі в стані алкогольного сп'яніння".

Нетверезий міліціонер був доставлений до керівництва Горлівської міліції у супроводі свого командира, який також був зафіксований на відео.

Керівництво Горлівської міліції за даним фактом провело службове розслідування, за підсумками якого направило клопотання про звільнення цього співробітника.

У міліції також пообіцяли провести повторну перевірку за даним фактом і дати "принципову оцінку діяльності керівництва батальйону ПС і Горлівського МУ щодо контролю за дотриманням дисципліни і законності особовим складом".

"ГУМВС України в Донецькій області приносить жителям області вибачення за дії екс-міліціонера і завіряє, що і надалі дотримуватиметься жорсткої позиції відносно співробітників, які грубо порушують дисципліну і ганьблять честь мундира", - сказано у повідомленні.

Як відомо, у вівторок в інтернеті з'явилося відео, на якому зафіксовані співробітники Горлівської міліції у нетверезому стані.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування