Скандального мера взяли на хабарі

Середа, 29 лютого 2012, 17:47

Мера Болграда (Одеської області) Сергія Корольова затримали за отримання хабарів в розмірі 30 тисяч доларів і 50 тисяч гривень.

Про це повідомив в.о. начальника відділу по зв'язках із громадськістю ГУ МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко в середу, передає "Інтерфакс-Україна".

За словами Шаблієнка, ці гроші Корольов отримав за відчуження двох нерухомих об'єктів комунальної власності.

Одночасно із затриманням Королева завершила роботу комісія Одеської обласної організації Партії регіонів, яка вивчала скандальні ситуації, в які потрапляв Корольов останнім часом.

Заступник глави Одеської обласної організації Партії регіонів Олег Майборода повідомив, що за результатами роботи цієї комісії на найближчу раду партійної організації буде винесено питання про позбавлення Королева членства в партії.

При цьому, за словами Майбороди, він поки не знає про затримання Королева правоохоронцями.

Як повідомлялося, Корольов неодноразово ставав об'єктом уваги ЗМІ.

В кінці грудня 2011 року він на особистому джипі "Volvo" скоїв зіткнення з машиною "швидкої допомоги". У ДТП ніхто не постраждав, а мер Болграда обіцяв медикам за свій рахунок відремонтувати постраждалу "швидку".

Факт ДТП Одеська обласна Державтоінспекція не зафіксувала. Однак ряд одеських ЗМІ з посиланням на очевидців ДТП тоді повідомляли, що мер Болграда виглядав нетверезим.

До цього, в жовтні 2011 року він на тому ж "Volvo" збив в селі Василівка 5-річного хлопчика. Дитина потрапила до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою і струсом мозку. При цьому, в ДАІ заявили, що вини водія в ДТП не було, так як дитина несподівано вискочила на проїжджу частину.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування