Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Московська поліція нарахувала "антипомаранчевих" вчетверо більше, ніж опозиціонерів

Субота, 4 лютого 2012, 13:05

У масових акціях у Москві в суботу, за офіційними даними МВС, взяло участь близько 175 тисяч чоловік.

Як повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі ГУ МВС РФ по Москві, на "антипомаранчевий" мітинг на Поклонній горі зібралося 138 тисяч, на мітинг опозиції на Болотній площі - до 36 тисяч, на мітингу ЛДПР на Пушкінській площі - одна тисяча, на проспекті академіка Сахарова, де свій мітинг проводить підприємець Костянтин Боровий, - 150 осіб.

Тим часом, за даними організаторів мітингу "За чесні вибори" на Болотній площі, на цю акцію опозиції зібралося не менше 120 тисяч чоловік.

"Площа заповнена людьми, міст заповнений людьми. Нас зібралося не менше 120 тисяч", - заявив на мітингу співголова незареєстрованої партії народної свободи Володимир Рижков.

Учасники мітингу опозиції "За чесні вибори" на Болотній площі ухвалили резолюції з вимогою звільнити політв'язнів і скасувати рішення ЦВК РФ про відмову зареєструвати кандидатом в президенти РФ Григорія Явлінського.

Також учасники мітингу вимагають розслідувати порушення на виборах, зареєструвати опозиційні партії, провести дострокові і чесні вибори парламенту і президента.

Учасники мітингу прийняли і другу резолюцію з вимогою скасувати рішення ЦВК про відмову в реєстрації Явлінського.

На мітингу кілька разів прозвучали гасла з вимогою про відставку Володимира Путіна.

Мітинг опозиції на Болотній площі завершився піснями Юрія Шевчука. Мітингувальники запустили в небо сотні білих кульок.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування