На Путіна працює український блоггер

Неділя, 5 лютого 2012, 18:53

З'явилися достовірні докази співпраці Кремля з відомими блогерами.

Серед користувачів ЖЖ, які обслуговують режим Володимира Путіна опинився і український блоггер ibigdan.

Про це йдеться в пості російського блогера Антона Носика (ЖЖ-нік dolboeb) з посиланням на матеріали пошти прес-секретаря руху "Наші".

Спочатку інформація була опублікована ЖЖ-користувачем kennettudyfe. Користувач посилається на архіви зламаної пошти прес-секретаря руху "Наші" Христини Потупчик. Зламані матеріали вже викладені в мережі.

Згідно з листами, найбільший гонорар за пости на підтримку руху запросив чеченський блогер wild_che - 18 млн рублів (600 тис. дол США).

На другому місці несподівано опинився один із соратників проекту РосПил Олексія Навального - відомий фотоблоггер Ілля Варламов (ЖЖ-нік zyalt).

"Варламов на перевірку виявився рядовим нашистом, кращим другом Христини (в ящику виявлено 41 листа). Пише звіти, погоджує текст особисто з Потупчик. Публікує як у своєму журналі, так і в своєму проекті "Рідус"<...> У всіх звітах Потупчик Ілля Варламов позначений як прихильник", - йдеться в пості Антона Носика. Згідно з архівами пошти, всього за два пости Ілля Варламов отримав 400 тисяч рублів (більше 13 тис. дол США).

Крім того, серед прихильників "Наших" опинилися відомі блогери Олег Макаренко (fritzmorgen) і Сергій Мухаммедов (ottenki_serogo).

Серед користувачів ЖЖ, які співпрацюють з "Нашими" опинився і відомий український блогер Ігор Бігдан (ibigdan).

 

"Найдешевший з топових повій, але найбільш плідний, - йдеться в пості Антона Носика. - Проплачені публікації знаходяться ще легше, ніж у минулого номінанта (Сергія Мухаммедова - УП). Оскільки сам писати не вміє, то спеціалізується на репостах потрібних тем, які формують потрібні нашистам настрої".

Згідно з матеріалами пошти прес-секретаря "Наших" Христини Потупчик, як мінімум за два пости Ігор Бігдан отримав 4 тис і 50 тис рублів (130 дол США і 1600 дол США).

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування