Український блогер, який "писав" для Кремля, каже, що його використали

Понеділок, 6 лютого 2012, 17:54

Український блоггер Ігор Бігдан (ibigdan), викритий в публікації прокремлівських постів в своєму журналі, запевняє, що його використали.

"Я себе переоцінив в плані розпізнавання і захисту від цих кремлівських інтриг і багатоходівок. Мені здавалося, що це нормальне рішення - не хвалити Путіна і Ко, погоджуватися тільки на ті пости, які не йдуть врозріз з моїми поглядами, пропонувати замовникам нейтральну," репортажну "подачу", - написав він у своєму блозі.

"Проте судячи з історії з Варламовим, ці товариші набагато хитріші, досвідченіші і переграти мене можуть на раз-два-три. Наприклад, подати під виглядом чогось невинного що-небудь серйозне, а я прогавлю. А може і прогавив вже", - уточнив Бігдан.

"Хлопці, мені реально соромно - не за свої принципи, а за свою самовпевненість і дурість. Вибачте мене, я був неправий", - зазначив він.

"Я в минулому пості писав, що не збираюся виключати політику з переліку платних постів - беру свої слова назад", - додав блогер.

Як відомо, раніше з листа зі зламаного поштового ящика прес-секретаря руху "Наші" Христини Потупчик стало відомо, що серед користувачів ЖЖ, які обслуговують режим Володимира Путіна, є український блоггер ibigdan.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування