Забзалюк зізнався, що за вихід з "Батьківщини" отримав $450 тисяч

Середа, 8 лютого 2012, 12:04

Депутат Роман Забзалюк заявляє, що він ніколи не виходив з "Батьківщини".

Про це він заявив на прес-конференції в середу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Забзалюк зазначив, що з наближенням виборів в Україні "режим Віктора Януковича почав хвилю брудних провокацій" проти опозиції та її лідерів, і підготовку фальсифікацій.

За словами Забзалюка, в ході проведеного депутатського розслідування, йому вдалося отримати прямі докази цього.

"Чому я зараз виступаю від імені БЮТ-Батьківщина? По суті, ці два місяці я формально числився в так званій групі" Реформи заради майбутнього", але фактично ніколи і не виходив з лав команди БЮТ-Батьківщина", - підкреслив він.

За словами Забзалюка, нещодавно керівництву "Батьківщини" стало відомо про підготовку чинним режимом фальсифікацій на виборах і спроб дискредитації опозиції.

"Було прийнято рішення припинити такі провокації і пролити світло на плани влади. Це відповідальне завдання було доручено безпосередньо мені", - сказав він.

На прес-конференції Забзалюк продемонстрував журналістам аудіозапис, на якому чути голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова.

В ході розмови Забзалюку пропонуються гроші за його перехід і його діяльність проти "Батьківщини".

"Я записував сам себе на свій мобільний телефон", - сказав він і пообіцяв оприлюднити аудіозаписи.

"За продаж своєї совісті пропонуються скажені гроші. Мова йде про суму в розмірі $500 тис. відразу, потім щомісячна зарплата 20-25 тисяч, плюс надбавки за активну брехню проти опозиції", - сказав він.

Забзалюк сказав, що отримав від Рибакова $450 тисяч.

Як відомо, минулого року Забзалюк написав заяву про вихід з фракції БЮТ і вступ до депутатської групи "Реформи заради майбутнього", яку очолює Рибаков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...