Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Забзалюк хоче, щоб його випадок розслідувала парламентська комісія

Середа, 8 лютого 2012, 12:43

Народний депутат Роман Забзалюк наполягає на створенні у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії для розслідування оприлюдненої ним інформації про передачу грошей за перехід до групи "Реформи заради майбутнього".

Про це він повідомив на прес-конференції у вівторок, пише "ЛІГАБізнесІнформ".

"Чекати справедливої ​​реакції з боку так званих силових структур та правоохоронних не доводиться. Ми однозначно будемо наполягати на створенні ТСК для вивчення цих матеріалів. Я вважаю, що страшніше суду, ніж народний немає для цього", - зазначив Забзалюк.

Також Забзалюк розповів, що свої дії координував з керівництвом партії "Батьківщина" - Олександром Турчиновим і Андрієм Кожем'якіним.

Забзалюк підкреслив, що свої дії не може назвати підслуховуванням або прослуховуванням.

"Я особисто записував сам себе як народний депутат на мобільний телефон", - підкреслив він.

Раніше Забзалюк розповів, що став членом депутатської групи "Реформи заради майбутнього", щоб провести депутатське розслідування, довести і припинити провокації проти опозиції.

При цьому він продемонстрував аудіозаписи, на яких чутно голоси, схожі на Забзалюка і лідера групи "Реформи заради майбутнього" Ігоря Рибакова. В ході розмови Забзалюку запропонували гроші за його перехід і діяльність проти "Батьківщини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування