МВС зізналося, що в роботі слідчих у справі Ex.ua були недоліки

Середа, 8 лютого 2012, 15:30

У Міністерстві внутрішніх справ зазначають, що в роботі слідчих оперативної групи з розслідування кримінальної справи проти Ex.ua були виявлені недоліки.

Про це заявив начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС Володимир Поліщук під час круглого столу в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У головному слідчому управлінні міністерства були виявлені певні недоліки в роботі слідчих оперативної групи", - сказав він.

Поліщук зазначив, що при передачі даної кримінальної справи з Печерського райуправління київської міліції в головне слідче управління МВС у Києві слідчий, яка займалася даною справою, не була введена до складу слідчої групи й відсторонена від подальшого розслідування.

При цьому Поліщук спростував, що даний слідчий була звільнена з МВС.

Керівник прес-служби МВС підкреслив, що остаточну оцінку діям слідчих у даній справі міністерство дасть найближчим часом.

Він зазначив, що ця ситуація перебуває на контролі начальника головного слідчого управління МВС міста Києва й особисто міністра Віталія Захарченка, який вивчає цю ситуацію.

Як повідомлялося, 31 січня міліція припинила діяльність файлообмінного ресурсу Ex.ua за порушення прав інтелектуальної власності. Протягом двох днів був заблокований домен ресурсу.

Увечері 2 лютого юристи юридичної компанії "Юскутум", які захищають інтереси Ex.ua, повідомили, що намагаються повернути вилучені 200 серверів із загальним обсягом контенту понад 6000 терабайт.

3 лютого Ex.ua поновив роботу, однак частина інформації на ньому поки не доступна.

Триває слідство у кримінальній справі про порушення прав інтелектуальної власності на Ex.ua.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування