Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв назвав претендентів на посаду голови штабу ПР

Понеділок, 12 березня 2012, 10:07

Посада глави передвиборного штабу Партії регіонів може зайняти голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов або віце-прем'єр Сергій Тігіпко.

Про це в інтерв'ю "Інвест-газеті" заявив секретар РНБО Андрій Клюєв, який обіймав цю посаду на виборах у 2004 році, пише "Дело".

"Можливо, Олександр Єфремов. Якщо Сергій Тігіпко об'єднається з ПР, можливо і він. Вони обидва вже мають досвід у цьому питанні", - зазначив Клюєв.

Секретар РНБО підкреслив, що не займатиметься передвиборчою кампанією партії ні в якій формі.

"Це несумісно з моєю нинішньою посадою секретаря РНБО. Якщо я вирішу балотуватися в парламент, то візьму відпустку для участі у виборчій кампанії", - сказав він.

При цьому Клюєв додав, що зовсім нещодавно почав роботу в РНБО і йому цікаво нею займатися, цікавіше навіть, ніж на попередній посаді в Кабінеті міністрів.

Як відомо, в кінці 2011 року Партія регіонів призначила головою виборчого штабу на парламентських виборах Клюєва, який на той час займав посаду першого віце-прем'єра.

14 лютого 2012 президент Віктор Янукович призначив Клюєва секретарем РНБО і пізніше виключив можливість того, що він керуватиме передвиборним штабом партії.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування