Власенко захищає Тимошенко факсимільним підписом

Середа, 21 березня 2012, 14:57

Підпис Юлії Тимошенко на директивах на проведення газових переговорів був факсимільним.

Про це у середу на прес-конференції заявив адвокат Сергій Власенко, повідомляє прес-служба партії.

Таким чином захист ставить під сумнів вирок, оголошений суддею Кірєєвим.

Власенко повідомив, що захист екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко отримав докази від незалежних експертів, які доводять її невинуватість у так званій "газовій справі".

За його словами, центр судових експертиз "Альтернатива" на прохання захисту зробив аналіз єдиного доказу, яким оперував суддя Кірєєв при винесенні вироку 11 жовтня 2011 р.

"Це нібито підпис Тимошенко на газових директивах. Більше жодного доказу немає, більше жодного документу, який би підтверджував вину Тимошенко у нібито особистому підписанні газових директив, не існує", - наголосив Власенко.

"Директор цієї установи Олександр Круть, який має стаж експертної роботи з 1980 року, встановив, що підпис у правій верхній частині не є рукописним підписом, а являє собою факсиміле", - повідомив він.

"Насправді усе, в чому звинувачується Юлія Тимошенко, а саме у тому, що вона нібито щось підписала - це все спростовується висновками незалежних експертів", - зазначив захисник екс-прем’єра.

Власенко також повідомив, що на 15 травня призначений судовий розгляд касаційної скарги Юлії Тимошенко.

"Вищий спеціалізований суд з такими доказами немає іншої можливості, ніж скасувати усі ці ганебні вироки, всі ганебні рішення Апеляційного суду Києва і встановити, що закон Тимошенко не порушувала", - резюмував Власенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News