В миколаївській міліції кажуть, що Оксану Макар убивали не "мажори"

Субота, 24 березня 2012, 15:58

"Мажорів" серед підозрюваних у справі Оксани Макар немає.

Про це заявив начальник УМВС України в Миколаївській області Валентин Парсенюк під час сесії Миколаївської облради у п’ятницю.

Як передає УНІАН, Парсенюк ознайомив депутатів і представників ЗМІ з офіційною версією подій, пов`язаних з розслідуванням справи. У залі був присутній також і прокурор Миколаївської області Володимир Гальцов.

"Основний фігурант – напівсирота. Мати його проживає в селі в очаківському районі. Він проживав з дружиною і маленькою дитиною в гуртожитку в Миколаєві. Наступний - також напівсирота, в якого є тільки мати-бібліотекар. Батько, який працював слюсарем, помер у січні цього року", - сказав Парсенюк.

"Третій фігурант – справді, прийомний син колишньої голови Єланецької райдержадміністрації, котра вже практично три роки на пенсії. Батько – також на пенсії. Якщо судити з погляду журналістів, то можна умовно одного з них назвати представником мажорів, інші – напівсироти", - сказав начальник миколаївської міліції.

Він додав, що ніхто з них раніше не був судимий і не вимагав посиленої уваги правоохоронців.

Про потерпілу Оксану Макар начальник УМВС сказав, що їй 18,5 років, вона – жителька селища Луч Жовтневого району Миколаївської області. Дівчина з неблагополучної сім`ї.

Парсенюк також розповів, що спочатку замах на дівчину розглядали як нещасний випадок, а Оксану прийняли за бомжа.

"Перше враження від місця події – бомж грілася біля багаття, пила, тому що там була недопита пляшка горілки, був пакет, якісь харчі. Грілася і палила багаття. Все свідчило, що було саме так. У багатті вона не була, а була поряд. Про себе нічого не могла сказати. Сказала тільки, що нічого не пам`ятає і попросила закурити", - сказав він.

Тому, за словами начальника обласної міліції, огляд місця події почався слідчо-оперативною групою як при нещасному випадку і так був зареєстрований спочатку.

Парсенюк відзначив, що саме ця обставина стала приводом для того, що правоохоронців під час перевірки, що проводилася Генпрокуратурою і МВС України, звинуватили в порушенні посадових інструкцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...