Тимошенко готові зробити "маніпуляцію" за межами колонії

Вівторок, 27 березня 2012, 13:10

Екс-прем`єра Юлію Тимошенко готові вивезти за межі колонії для проведення однієї лікувальної процедури.

Про це заявив начальник управління охорони здоров`я і медико-санітарного забезпечення ДПтСУ Євген Поляков, повідомляє УНІАН.

"На сьогодні ми ще раз говоримо – вона самостійно пересувається у межах палати, де вона перебуває, за допомогою ходунків. Це ніхто не приховує", - сказав він.

На запитання, чи стала Тимошенко більше стала ходити, Поляков відповів: "Звичайно, рухомий режим значно збільшився".

Він нагадав, що міжнародною комісією Тимошенко було призначено цілий комплекс лікувальних заходів, що включають медикаментозне, фізіотерапевтичне лікування, оздоровчу гімнастику тощо.

"Виходить, що ми можемо проводити на території Качанівської колонії практично все (лікування), за винятком однієї маніпуляції, для якої ми готові вивезти її за межі СІЗО. Для цього пропонували їй два лікувальні заклади міста Харкова, але річ у тім, що ці лікувальні процедури не потребують постійного перебування у стаціонарі", - зазначив Поляков.

На запитання, чи можна Тимошенко вивезти для лікування за кордон, він сказав: "Напевно, це було б безпрецедентно – ніхто не приїжджає з-за кордону лікуватися у нас, в’язні інших країн, як і наші в’язні, не їздять за кордон".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: