Путін розплакався після перемоги

Неділя, 4 березня 2012, 20:05

Прем'єр Росії, кандидат в президенти Володимир Путін закликає всіх об'єднатися навколо інтересів Росії.

Про це він сказав на мітингу на Манежній площі в Москві в неділю ввечері, куди він прийшов разом з нинішнім президентом країни Дмитром Медведєвим.

Путін подякував усім, хто "сказав "так" великій Росії".

"Ми перемогли у відкритій і чесній боротьбі. Але це були не тільки вибори президента Росії. Це був дуже важливий тест для всіх нас, для всього народу - тест на політичну зрілість, самостійність, незалежність", - зазначив Путін.

"Ми показали, що нам дійсно ніхто нічого не може нав'язати. Ніхто і нічого. Ми показали, що наші люди дійсно в змозі легко відрізнити бажання до новизни до оновлення від політичних провокацій, які ставлять перед собою тільки одну мету - розвалити російську державність і узурпувати владу", - додав він.

За словами Путіна, "російський народ сьогодні показав, що такі варіанти сценарію на нашій землі не пройдуть".

"Завдяки підтримці переважної більшості наших виборців ми здобули чисту перемогу. Ми будемо працювати чесно і напружено. Ми доб'ємося успіхів. І ми закликаємо всіх об'єднатися навколо інтересів нашого народу і нашої батьківщини", - сказав кандидат в президенти РФ.

Під час виступу Путіна складалося враження, що він плакав.

Перед виступом на сцену вийшов Медведєв, який висловив упевненість в перемозі Путіна.

"І ця перемога дуже потрібна всім нам. Вона потрібна нашій країні, кожному з нас. І ми цю перемогу нікому не віддамо", - сказав Медведєв.

Як відомо, згідно з результатами екзит-полів та попереднього підрахунку голосів, Путін перемагає на виборах вже в першому турі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News