Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Абрамович купив квитки на Євро за 1,6 мільйонів доларів

Понеділок, 5 березня 2012, 16:16

Російський бізнесмен Роман Абрамович заплатив 4,92 мільйони злотих (близько 1,6 мільйона доларів) за квитки на Євро 2012.

Він купив квитки в президентську ложу на гру збірних Польщі і Росії в рамках чемпіонату Європи з футболу-2012, що пройде 12 червня на Національному стадіоні у Варшаві, повідомляє Дело.

Польський представник Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), що займається продажем місць, підтвердив виданню, що місце в президентській ложі на зазначений матч на Національному стадіоні вже продано, але відмовився називати ім'я покупця і його національність.

"Ми не розголошуємо відомомсті про наших клієнтів", — повідомив агентству радник УЄФА з продажу корпоративних пакетів для болільників Роберт Коженевський.

За його словами, покупець "президентського" пакета може привести із собою в ложу до 100 гостей, яким забезпечать харчування, напої й обслуговування.

Ложа відкривається за три години до початку матчу, а закривається через півтори години після фінального свистка. Протягом цього часу клієнт і його гості можуть безперешкодно входити і виходити з ложі.

Середня ціна комплекту елітних місць і супутнього пакета послуг складає 2,2 тисячі доларів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування