Син донецького бізнесмена: хочу - стріляю, хочу - кокаїн нюхаю

Вівторок, 6 березня 2012, 13:10

Син донецького бізнесмена в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлюючись, поспілкувався з міліцією.

Відеозапис від 27 лютого, на якому зафіксовано, як співробітники міліції спілкуються з Володимиром Кривком,  оприлюднив сайт Остров.

"Я – Володимир Кривко, бля..ь! Відійдіть із моєї дороги, бля...ь! Я торчу, відпочиваю як я хочу. Я хочу, бля..ь, нюхаю кокаїн, хочу колюся, хочу п'ю, хочу їду на машині, хочу є..., хочу стріляю. Я Володимир Кривко! - Є питання?", - кричав п'яний чоловік міліціонерам.

"Я вас поважаю. Але я поважаю більше своє Я, Володимир Кривко. І щоб мене хтось строїв, бля...ь!..." - кричав він.

Відео насичено нецензурною лайкою.

У свою чергу прес-служба Донецького ГУ ГУВС повідомила, що спілкування міліціонерів з даним громадянином було результатом дзвінка до Ворошиловського райвідділу адміністрації ресторану "Панорама", де він до цього відпочивав.

"Співробітники міліції намагалися втихомирити донеччанина, який розбушевавcя, однак він, грубо порушуючи громадський порядок і проявляючи явну неповагу до законних вимог співробітників міліції про припинення протиправних дій, став висловлюватися на їхню адресу нецензурною лайкою й ударив одного із правоохоронців", - говориться в повідомленні.

"Автомобіль даного громадянина був евакуйований на штрафмайданчик ДАІ для попередження ДТП. Також в останнього була вилучена незареєстрованна зброя, яка зберігається незаконно", - додається в документі.

"Наразі матеріали перевірки спрямовані в прокуратуру для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи", - повідомила прес-служба.

За інформацією "Острова", Володимир Кривко є сином власника концерну "Сарепта". За іншою інформацією, він, також, співзасновник концерну. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...