Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після домофону Янукович-молодший знайшов нову тему для піару

П'ятниця, 9 березня 2012, 09:30

Син президента, депутат Віктор Янукович вважає заборону реклами й спонсорства тютюнових виробів необхідним кроком для захисту здоров'я українців.

Про це пише KyivPost з посиланням на прес-службу Януковича-молодшого.

На його думку, і суспільство, і держава повинні докласти максимум зусиль для того, щоб куріння перестало бути модним.

"...Паління не має рекламуватися як модна, стильна звичка. У світі цього вже немає. Сьогодні модно займатися спортом, подорожувати, дивитися хороше кіно. Хотілося б, щоб саме такими прагненнями жила наша молодь", - вважає Янукович.

Він додав, що удосконалення законодавства - лише один із механізмів підтримки здорового способу життя в Україні.

"Я вважаю, що досягти ефективного результату у вирішенні цієї проблеми ми зможемо виключно заручившись підтримкою суспільства. Зі свого боку, буду максимально допомагати фестивалю та іншим корисним громадським проектам", - сказав Янукович.

На його думку, резонанс, який був викликаний затримкою у підписанні закону щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів, свідчить про високий рівень громадської підтримки цієї ініціативи.

"Цей законопроект передбачає повну заборону спонсорства теле- і радіопередач, концертів, спортивних, культурно-розважальних заходів з використанням тютюнових виробів і назвою виробників, імпортерів і продавців тютюнових виробів", - сказав Янукович.

Як відомо, 22 вересня 2011 у другому читанні парламент ухвалив даний законопроект і лише 24 лютого цього року спікер Володимир Литвин підписав цей законопроект і відправив на підпис президенту.

Нещодавно син Януковича допоміг полагодити домофон у будинку жительки Кіровограда, яка звернулася на його "Гарячу лінію". Ця подія широко висвітлювалася місцевою владою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування