Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стан печінки Луценка підтверджує, що його не лікували - дружина

Четвер, 12 квітня 2012, 22:36

Обсяг ураження печінки екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з часу останнього обстеження збільшився в два рази.

Про це повідомила дружина Луценка Ірина в ефірі 5 каналу.

Як відомо, раніше вона звинуватила Пенітенціарну службу в приховуванні від її чоловіка результатів аналізів його крові від 19 вересня 2011 року, які, зі слів Ірини, показали захворювання на вірусний гепатит TTV.

"Сьогодні зранку я була у чоловіка о 4 годині. Юра розповідає, до нього у зв'язку з тим, що ми все-таки виявили копію оцього документа (де діагностовано гепатит), прийшла ціла комісія і прочитала йому лекцію про те, що він не вмирає, про те, що він нормально себе почуває, і що загрози його життю немає", - заявила Луценко.

"Юра запитав просту річ, чому під час обстеження в ці дні, лікар, яка дивилася стан моєї печінки, сказала, що ураження печінки збільшилося в два рази, порівняно з липнем минулого року", - переповіла дружина.

"Про що це говорить? Про відсутність лікування для регенерації клітин печінки. Це говорить про те, що ураження продовжується", - сказала вона.

"Говорив не одноразово і член оцієї комісії, якщо Луценка не лікувати, то все це переросте в рак", - підсумувала дружина екс-міністра.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування