Янукович обіцяє віддати 16 мільйонів на доброчинність

Неділя, 15 квітня 2012, 07:55

Президент Віктор Янукович спрямує свої авторські винагороди на доброчинність.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання журналістів після участі у святковому великодньому богослужінні в Києво-Печерський лаврі, повідомляє прес-служба президента.

"У цьому році ті кошти, які я отримав від видання деяких своїх книжок, я всі буду спрямовувати тільки на допомогу бідним людям, тим, хто хворіє, і, безумовно, перш за все, дітям", - сказав він.

З нагоди Великодня Янукович побажав співвітчизникам щастя, успіхів та життя у стабільній державі.

"Хотів би побажати святкового настрою, щоб усім щастило, щоб були здорові, була стабільність в країні, і був урожай", - сказав він.

Великодню службу в Києво-Печерській Лаврі очолив предстоятель Української православної церкви московського патріархату митрополит Володимир.

На богослужінні також були присутні голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем’єр Микола Азаров, глава адміністрації президента Сергій Льовочкін, народні депутати, урядовці, голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов.

Як повідомлялося, згідно з декларацією президента, в 2011 році ТОВ "Друкарня "Новий світ" (Донецьк) виплатила президенту авторську винагороду в сумі 16,4 млн. грн. за передані цьому видавництву майнові права.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...