Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Тимошенко готові взяти плівки Мельниченка на озброєння

Вівторок, 17 квітня 2012, 12:39

Захист Юлії Тимошенко готовий прийняти будь-яку інформацію щодо вбивства Євгена Щербаня від екс-майора держохорони Миколи Мельниченка.

Про це заявив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, коментуючи пропозицію Мельниченка, повідомляє прес-служба.

"Ми переконані на 100%, що інформація з плівок Мельниченка повністю підтвердить невинуватість Юлії Тимошенко та розкриє імена справжніх замовників убивства", - заявив він.

"Враховуючи те, як зухвало і цинічно влада фальшує чергову справу проти Юлії Тимошенко щодо вбивства Євгена Щербаня, ми були би вдячні за будь-який фактаж, який доведе абсурдність звинувачень", - сказав Власенко.

Раніше у вівторок екс-майор Управління держохорони Микола Мельниченко заявив про готовність оприлюднити інформацію про вбивство екс-депутата Євгена Щербаня, в причетності до якого останнім часом представники Генпрокуратури звинувачують Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

"В кабінеті Кучми про це вбивство Щербаня говорили. Я готовий надати всю наявну в мене інформацію в першу чергу сину Щербаня… Також я готовий надати цю інформацію ГПУ, адвокатам Тимошенко. А в разі згоди (бажано ГПУ або хоча б однієї із сторін) я готовий її оприлюднити", - заявив Мельниченко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування