Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не вийшла до Яценюка, а в камеру йому не можна

Середа, 18 квітня 2012, 13:36

Зустріч нардепа і лідера "Фронту змін" Арсенія Яценюка з екс-прем’єр-міністром Юлією Тимошенко у колонії в середу не відбудеться.

Про це заявив начальник Качанівської колонії Іван Первушкін журналістам на брифінгу перед виправним закладом, повідомляє УНІАН.

Він нагадав, що Яценюк 18 квітня звернувся до керівництва колонії з проханням дозволити йому зустріч із Юлією Тимошенко.

Первушкін зазначив, що і Яценюку, і Тимошенко пояснили, що, за законодавством, побачення має проходити в кімнаті для короткострокових побачень в адміністративному корпусі. Однак Тимошенко сказала, що не може самостійно дістатися до неї.

"Таким чином, побачення, швидше за все, не буде надано. Все було зроблено в рамках закону", - сказав Первушкін.

Раніше Яценюк просив генпрокурора дозволити зустрічі з Тимошенко у Качанівській колонії. Та у ГПУ заявили, що не уповноважені давати такий дозвіл, бо це компетенція Державної пенітенціарної служби.

У свою чергу, в Управлінні ДПтСУ в Харківській області Яценюку заявили, що вирішує питання допуску до Тимошенко начальник Качанівської колонії, до якого й прибув у середу депутат, щоб вимагати дозволу зустрітися з Тимошенко в її камері.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: