Захисника Тимошенко не пускають у суд. Під будівлею сутички

Четвер, 19 квітня 2012, 09:37

Будівля суду, де має розпочатися слухання в справі ЄЕСУ, закрита, і захисник Тимошенко Сергій Власенко не може потрапити в приміщення.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

Власенко дзвонить у дзвінок, але ніхто не реагує й не відкриває двері. Також у зал не можуть потрапити депутати й журналісти .

За словами Власенка, йому відомо, що зал суду повністю заповнена невідомими людьми.

 фото з Facebook Віктора Уколова. Журналісти й депутати намагаються потрапити в суд

У Харків на суд також прибули близько 70 депутатів від "Бют-Батьківщини", повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, пише Главное.

За його словами, зокрема, у Харків прибули Володимир Філенко, Юрій Одарченко, Сергій Сас, Ольга Боднар, Василь Кравчук, Сергій Підгірський, Роман Забзалюк і інші.

Як сказав депутат Володимир Яворівський, який також прибув у Харків, під час судового процесу над екс-прем'єром Юлією Тимошенко в справі ЄЕСУ члени фракції " БЮТ-Батьківщина" вахтовим методом будуть чергувати в Харкові.

За словами Яворівського, 100 депутатів розбиті на три групи й будуть по черзі приїжджати на суд. "На фракції не було нікого, хто б відмовився їздити", - помітив він.

У цей час на площі Руднєва, де розташований Харківський обласний апеляційний суд, у будівлі якого будуть проходити засідання Київського райсуду Харкова, проводять мітинги прихильники й супротивники Тимошенко.

Станом на 9:30 уже відбулося кілька сутичок між прихильниками Тимошенко й молодими людьми характерної зовнішності. Бойовики намагалися перешкодити встановленню агітаційного намету, сцени, але одержали відсіч.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування