Вуз скандального "регіонала" живе на широку ногу за держкошт

Понеділок, 2 квітня 2012, 13:45

Національний університет податкової служби, ректором якого є депутат-"регіонал" Петро Мельник, отримує безпрецедентне держфінансування.

Як пише "Дело", тільки в березні вуз замовив собі послуг майже на 3 млн. грн., а в 2011 році університет у цілому отримав із казни чверть мільярда гривень.

Один із березневих тендерів торкнувся закупівлі послуг реклами й піару на 2,53 млн. грн.

Йдеться про договір між Університетом податкової служби й "Комунікаційною групою "ЕСГ". Згідно з ним, на провідних вітчизняних телеканалах мають з’явитися 60 відеороликів, які розповідають про університет як про найкращий вуз країни.

Також на "Першому національному" планується не менше шести передач у форматі "Гість студії" хронометражем до 10 хвилин, які передбачають бесіду в ефірі з керівництвом університету.

Крім того, у договорі передбачили 350 сюжетів до 30 секунд для мовлення на радіостанції "Київ", написання й розміщення не менше 10 публікацій у провідних газетах.

Також заплановано розмістити в Київській області не менше 250 білбордів із рекламою вузу податкової служби на 580 сітілайтах.

На під'їздах до Києва вже розміщені білборди університету Мельника. Спочатку на них красувався сам Петро Мельник, який вітає жінок із 8 березня. Як відомо, після скандалу з депутатом від НУ-НС Іриною Геращенко, яку Мельник тягав по виборчій дільниці в Обухові, їх подекуди закидали фарбою.

Крім того, за користування зв'язком та інтернетом у 2012 році Національний університет податкової служби заплатив "Укртелекому" 128 тис. грн, "Голден Телекому" – 280 тис. грн і 90 тис. грн – "МТС Україна".

Між тим, найближчим часом вуз збирається оголосити тендер на закупівлю автобусів, тролейбусів і важкої спецтехніки, а також комп'ютери, флешки, меблі й спортивний інвентар, пише "Дело".

У жовтні 2011 року університет витратив півмільйона бюджетних гривень на закупівлю флешок.

Видання зазначає, що в 2010 році вуз потрапив у державну програму з підготовки України до "Євро-2012" – і вузу виділили в 2011 році близько 60 млн грн на ремонт гуртожитків і 187 млн грн на реконструкцію спорткомплексу й будівництво фізкультурно-реабілітаційного центру з басейном.

У документі-обґрунтуванні говорилося, що спорткомплекс буде використовуватися УЄФА як тренувальний центр для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...