Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції божаться, що акордеоніста не били

Понеділок, 2 квітня 2012, 19:00

У столичному главку заперечують факт побиття у райуправлінні міліції акордеоніста Ігоря Завадського.

Про це заявив керівник Управління зв'язків із громадськістю МВС України Володимир Поліщук, якого цитує "Укрінформ".

"Я зв'язувався із начальником ГУ МВС Києва, і Олексій Крикун категорично заперечує інформацію про те, що музиканта били в міліції. Він заявив, що жодних заходів фізичного чи психологічного впливу правоохоронці не застосовували щодо Ігоря Завадського", - сказав він.

За словами Поліщука, керівник столичного главку також повідомив, що стосовно Завадського зібрана необхідна доказова база по 11 епізодах, яка і лягла в основу порушеної проти музиканта кримінальної справи.

Усі епізоди задокументовані, у тому числі й технічними засобами. Судмедекспертиза та поняті засвідчили стан, у якому перебував музикант.

Водночас посадовець зазначив, що за цим фактом буде організовано перевірку, яку проводитиме столичний главк, а контроль за діями міліції здійснюватиме прокуратура.

Як відомо, 24 березня працівники Шевченківського РУВС затримали відомого акордеоніста Ігоря Завадського за підозрою у розбещенні неповнолітніх.

Згодом повідомлялося про обрання щодо Завадського запобіжного заходу у вигляді арешту.

31 березня адвокат Євгенія Закревська зі слів свого підзахисного заявила, що Завадського та його адміністратора впродовж семи годин били у Шевченківському райуправлінні київської міліції, артиста навіть довелося везти в лікарню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: