Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Авакову відмовили в апеляції

Понеділок, 23 квітня 2012, 15:59

Апеляційний суд відмовився задовольнити апеляцію захисників екс-губернатора харківської області Арсена Авакова.

Про це повідомив кореспондент АТН

Так, розглянувши скаргу захисника Авакова Юрія Вишневецького на рішення Червонозаводського суду про законність порушення кримінальної справи проти екс-губернатора, суд відхилив аргументи захисника й залишив апеляцію без задоволення 

Раніше, 20 березня Червонозаводський райсуд Харкова відхилив позов захисту Авакова про скасування рішення прокуратури Харківської області про порушення щодо Авакова кримінальної справи, передає Головне.

Тоді Юрій Вишневецький заявив про намір подати апеляцію на дане рішення суду.

За його словами, постанова про порушення кримінальної справи щодо Авакова не містить досить підстав для порушення кримінальної справи.

"Це політичне переслідування. Жодних ілюзій на справедливий розгляд справи Авакова в такій ситуації я не маю. Ми пройдемо всі процедури в українських судах і будемо звертатися в європейські судові інститути", - заявив Вишневецький.

Як відомо, 6 січня харківська прокуратура порушила справу за фактом незаконного відчуження в 2009 році 55 га землі посадовими особами ХОДА й головного управління Державного комітету із земельним ресурсам в області, а 26 січня - справу проти Авакова за підозрою в тих же діях.

Обидві справи розслідуються одною слідчою групою в одному провадженні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: