Регіонали люблять таємно лікуватися за кордоном

Четвер, 26 квітня 2012, 22:07

Депутатам Партії регіонів, які відбули на лікування за кордон, не оформлювали лікарняний або відрядження.

Про це ідеться у відповіді апарату Верховної Ради на запит Української правди.

 

Як відомо, 12 квітня Верховна Рада бюлетенями обирала голову Рахункової палати, однак регіонали не змогли забезпечити 100-відсоткову явку.

Після цього керівнику фракції Олександру Єфремову секретаріат регіоналів підготував довідку про відсутніх нардепів, яку Українська правда випадково сфотографувала у нього в руках.

Виявилося, що одразу декілька відомих регіоналів на той момент перебували на лікуванні за кордоном - Кузьмук, Піскун, Коновалюк.

 

На запит Української правди апарат парламенту повідомив, що згадані депутати жодним чином не повідомляли про свій від'їзд на лікування.

"Стосовно оформлення лікарняних листків та закордонних відряджень депутатів Кузьмука, Піскуна та Коновалюка інформуємо, що в період з 9 по 13 квітня розпорядження голови Верховної Ради щодо закордонних відряджень згаданих депутатів та лікарняні листки до управління кадрів апарату Верховної Ради не надходили", - ідеться у листі.

При цьому картки згаданих депутатів, які фізично були відсутні у парламенті, голосували за всі питання порядку денного через електронну систему "Рада".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування