Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович побажав журналістам, які пишуть про "Межигір'я", "і далі дихати цим смородом"

П'ятниця, 27 квітня 2012, 16:29

Президент Віктор Янукович радить журналістам звертатися до правоохоронних та антикорупційних органів, якщо вони бачать прояв корупції в тому чи іншому питанні.

Про це він сказав на прес-конференції в Криму, коментуючи журналістське розслідування "Української правди" про те, що до компанії "Актив Солар", яка побудувала сонячну електростанцію в АРК, мають відношення брати Клюєви, а також фірма, яка має відношення до "Межигір'я".

Журналіст запитав у Януковича, чи вважає він цей факт проявом корупції.

"У нас є правоохоронні органи, є структура, яка бореться з корупцією. Є законні методи, коли кожен має право звернутися до правоохоронних органів і викласти факти, які вони розслідували", - сказав Янукович, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Він також зазначив, що в країні "будуються заводи, впроваджуються високі технології, вкладаються інвестиції в галузі економіки".

Янукович висловив жаль, що у деяких людей це викликає негативну реакцію.

"В даному випадку будується альтернативна електростанція, і при цьому хтось шукає тут якісь зворотні сторони, негативні", - сказав президент.

"Це той бруд, в якій звикли купатися політикани і популісти, які багато разів були при владі, які багато разів займали різні посади. Але нічого, як люди кажуть, путнього своїми руками в цій країні не зробили", - заявив Янукович.

"І вони далі продовжують отруювати життя не лише собі, насолоджуватися цим болем, але і всім іншим, суспільству. Але якщо їм це так приємно, будь ласка, як кажуть, це в їхніх руках. Якщо для них це спосіб життя - жити цим і дихати цим смородом", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування