Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Карпачова розповіла, як від неї сховали медкартку Тимошенко

Субота, 28 квітня 2012, 16:03

Екс-омбудсмену Ніні Карпачовій не дали ознайомитися з медичною карткою екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Качанівській колонії.

В інтерв’ю Радіо Свобода Карпачова розповіла, що їй шкода начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна.

"Я побачила, як тряслися руки у цієї людини, як йому було соромно переді мною, коли мені, через ганебну команду, яку він отримав, не дали навіть ознайомитися з медичною карткою пані Тимошенко, на яку я отримала від неї, під час відвідування Качанівської колонії, письмову згоду", - сказала екс-омбудсмен.

Вона розповіла, що її представник Сергій Кудрук зустрічався з Тимошенко в присутності Первушкіна і начальника медичної частини Качанівської колонії.

"Вони запевнили Тимошенко, що всі ці синці вони одразу зафіксували і це є в медичній картці. Це неправда!", - стверджує Карпачова.

За її словами, 25 квітня, коли вона особисто зустрічалася з Тимошенко, їй відмовили в ознайомленні з медичною карткою екс-прем'єра.

Карпачова стверджує, що начальник медичної частини колонії їй збрехав, сказавши: "Ніно Іванівно, ми готові, але картки зараз немає, бо наша лікарка, яка її веде, вона зараз вже вдома, вже вечірня година, а вона в неї десь закрита!".

"Але, коли мій представник піднявся на другий поверх і зайшов в його кабінет, він побачив, як з сейфу виймалася картка Тимошенко і ховалася. Це був сором. Це був неприкритий сором і це злочин, принаймні, службовий злочин", - сказала колишня омбудсмен.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: