Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грищенко запросив лікарів для Тимошенко

Середа, 4 квітня 2012, 18:48

Міністерство закордонних справ запросило в Україну німецьких лікарів, які у лютому обстежували екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Про це у середу повідомляє прес-служба міністерства.

"4 квітня до міністерства було запрошено Посла Німеччини в Україні Г.Ю.Гаймзьота", - розповіли у відомстві.

"Послу ФРН в Україні було передано прохання української сторони сприяти прибуттю в Україну німецьких лікарів, які входили до складу міжнародної медичної комісії з обстеження Юлії Тимошенко, з метою визначення відповідності умов обраного українською стороною медичного закладу рекомендаціям німецьких лікарів", - уточнили в МЗС.

Окрім того, за дорученням МЗС, посольство України в Німеччині передало запрошення української сторони керівництву та лікарям клініки "Шаріте".

"Ми сподіваємося, що німецькі лікарі зможуть невідкладно прибути в Україну. Оперативне вирішення цього питання дозволить у максимально стислі терміни розпочати рекомендоване лікарями обстеження та лікування Тимошенко у спеціалізованому медичному закладі за межами Качанівської колонії", - заявили в міністерстві.

Як відомо, Тимошенко відмовляється проходити лікування в закладі "Укрзалізниці" в Харкові, поки рівень цієї лікарні не оцінять німецькі лікарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: