Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бютівець: скоро Кузьмін скаже, що Тимошенко поїдала дітей

Неділя, 8 квітня 2012, 12:02

У фракції БЮТ-"Батьківщина" не вірять, що Юлія Тимошенко може бути причетна до кількох убивств.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат-"бютівець" Володимир Бондаренко.

"Незабаром будемо читати зі слів Кузьміна, що Юлія Тимошенко займалась поїданням малолітніх діток, займалась канібалізмом тощо", - зазначив він.

Бондаренко нагадав, що 5 квітня посадили на 3 роки екс-міністра Мінприроди Георгія Філіпчука. На його думку, влада буде робити все, щоб через свої канали оббрехати.

"Користуючись безкарністю і можливістю впливати на будь-які судові органи і прокуратуру, припише все що завгодно. А от паіньки, які ніколи нікого не били, шапок не зривали, нікого не мордували, не катували і в тюрмах не сиділи, то ті гіганти синьокрилі. Кузьмін є служакою режиму. Він хоче зайняти місце (генпрокурора) після Пшонки, тому буде робити все. Однак настане час, коли він буде думати, куди йому подітися з цієї землі за його брехню", - наголосив "бютівець".

Як повідомлялося, заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Тимошенко можуть звинуватити в причетності до вбивства донецького бізнесмена Олександра Момота і банкіра Вадима Гетьмана. Зараз її вже звинувачують у причетності до вбивства нардепа Євгена Щербаня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: