Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Джерело: кіллера перевели в Київ, щоб закріпити свідчення проти Тимошенко

Понеділок, 9 квітня 2012, 08:21

Заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін "заганяє Тимошенко в кут", щоб довести свою значимість.

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на джерело в Генпрокуратурі.

"Пшонка активно виживає його з Генпрокуратури (відсуваючи від розслідування самих резонансних злочинів), і в Кузьміна просто немає іншого виходу, крім як методично заганяти Юлю в кут", — сказав співрозмовник.

"Зараз він буде робити все, чого не захотіли, не змогли або не зуміли зробити його попередники, що розслідували вбивства Момота, Щербаня, Гетьмана", - додав він.

"Не без участі Кузьміна одного з уцілілих кіллерів банди Кушніра, якогось Болотських, який відбував покарання в Славяносербській колонії, днями перевели до Київського СІЗО - щоб закріпити свідчення, що група була пов'язана з Юлею", - підкреслив співрозмовник.

Інше джерело в Генпрокуратурі зазначило, що "чутки про причетність Лазаренка й Тимошенко до усунення Щербаня, Момота, Гетьмана ходили давно, але їм не давали ходу, оскільки мало хто думав, що Юлю посадять".

"Зараз, коли вона в колонії по одному злочину, а на підході інші справи, по яких їй, мабуть, додадуть строк, той же син Щербаня осмілів і привселюдно підтвердив сказане раніше без вказівки імен, тому що побоювався, що й з ним розправляться, як з батьком", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: