Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мати Завадського: "Звинувачення – це нісенітниця, помста…"

Четвер, 10 травня 2012, 09:25

Мати музиканта Ігоря Завадського, який обвинувачується в розтлінні неповнолітніх хлопчиків, називає звинувачення проти нього нісенітницею й помстою.

"Я з Ігорем не зустрічалася. Звинувачення – це чуш собача, помста когось", - сказала Ніна Петрівна газеті "Сегодня".

"Він не може бути сволотою, він дуже лагідний, останнє віддасть. Коли чоловік захворів і осліп, а я була на пенсії, було дуже важко. Ігор у переходах заробляв копійки, але частину грошей надсилав нам, від себе відривав", - повідала вона.

Мати Завадського сказала, що він не був одружений. Хоча сам музикант якось в інтерв'ю розповідав, що в Парижі у нього є дружина й син.

"У нього законної дружини не було, одного разу, правда, ледь не одружився, але дівчинка його зрадила. Ігор ледь не повісився, так він її любив. Дітей у нього не було ніколи", - сказала 82-річна мати акордеоніста.

Завадський зараз перебуває в Лук'янівському СІЗО.

Омбудсмен Валерія Лутковська вже заявляла, що акордеоністу терміново потрібна допомога кваліфікованих лікарів, тому що в нього сильно погіршується зір.

Як повідомляє "Сегодня" з посиланням на свої джерела, Завадський два тижні голодував, бо приймати їжу, яку готують у Лук'янівці (в основному, каші й супи), він не хоче – гидує, а передачки дозволені лише двічі на місяць.

Шанувальники передали йому на Великдень три пасочки і яблука, ліміт був вичерпаний, і музикант залишився голодним, пояснює газета.

Друзі музиканта зараз збирають підписи під листом президенту.

"Ігор заздалегідь попередив, що не схильний до самогубства, але йому там погрожують. Друзі збирають йому гроші на адвоката й на передачки в СІЗО. Зібрати багато підписів під листом поки не вдається, бо в консерваторії все залякані. А відео з його квартири змонтоване, його самого там нема", - стверджує друг Завадського.

Але оперативний співробітник стверджує, що відео справжнє, "там усе чітко видно й показано".

За словами адвоката музиканта Євгенії Закревської, її досі не допускають до вивчення матеріалів справи й не показують відео, про яке говорить міліція, а також не дозволяют зустрічей з підзахисним уже два тижні.

Водночас, речник МВС Володимир Поліщук запевняє, що "на будь-якому вимогу її (адвоката) допускають до Завадського".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: