Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пшонка подякував німецьким лікарям за зменшення "нагнітання"

Четвер, 10 травня 2012, 16:43

Генпрокуратура вдячна німецьким лікарям за те, що вони допомагають в ситуації з Юлією Тимошенко і своєю участю зменшують "нагнітання" ситуації.

Таку вдячність генеральний прокурор Віктор Пшонка висловив у четвер через дипломатичні канали, повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Сьогодні, через дипломатичні канали, генеральний прокурор України Віктор Пшонка висловив вдячність німецьким лікарям, які неодноразово на прохання української влади відвідували і обстежували Тимошенко в умовах Качанівської колонії", - сказано в повідомленні.

"Генеральна прокуратура вдячна німецьким лікарям за те, що вони неодноразово приїжджали, за те, що вони й зараз співпрацюють з українськими колегами. На нашу думку, участь німецьких лікарів значно зменшила безпідставне нагнітання ситуації навколо лікування Тимошенко", - цитують у ГПУ подяку Пшонки.

"Вона (екс-прем’єр) раніше неодноразово відмовлялась розпочинати реабілітаційний курс. Всі умови для цього були створені у лікарні Харкова ще місяць тому", - наголошує відомство.

Генпрокуратура висловлює сподівання, що спільна робота українських і німецьких медиків "стане запорукою розмежування політичних, правових та медичних процесів навколо справи Тимошенко".

ГПУ нагадує, що напередодні, 9 травня, Тимошенко дала згоду на переведення її на стаціонарне лікування до Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці".

"В умовах цієї лікарні Тимошенко отримує повний комплекс реабілітаційних процедур, рекомендованих їй німецькими та українськими лікарями. Консультування українських лікарів постійно здійснює професор клініки "Шаріте", який на прохання української сторони, був рекомендований німецькими лікарями як висококваліфікований спеціаліст, і прибув до України 8 травня", - зазначає відомство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: