Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У МВС не побачили порушень у діях ДАІшників з матюкливою ведучою

П'ятниця, 11 травня 2012, 09:59

Попередня перевірка управління ДАІ не виявила порушень службової дисципліни та вимог законодавства в діях інспекторів під час інциденту з телеведучою Наталією Розинською.

Про це начальник управління зв'язків з громадськістю МВС Володимир Поліщук повідомив "Телекритиці", посилаючись на офіційну інформацію ДАІ.

Остаточне рішення за результатами службового розслідування, за словами Поліщука, буде надано після перевірки прокуратурою Голосіївського району та розгляду Голосіївським районним судом складених ДАІшниками адміністративних протоколів.

За словами Поліщука, у довідці ДАІ йдеться про те, що проти Розинської складено 4 адміністративні протоколи за правопорушення: за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

Ведуча "Першого національного" заявляє, що інформація про 4 складені адмінпротоколи не відповідає дійсності, бо в неї є копія лише одного протоколу.

У цьому протоколі сказано, що Розинська відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. У своїх поясненнях у протоколі ведуча написала, що вона не відмовляється, а навпаки наполягає на освідуванні.

За її словами, правоохоронці з Голосіївського райвідділу міліції, яких вона викликала на місце свого конфлікту з ДАІ, надали їй направлення на встановлення характеру і тяжкості тілесних ушкоджень.

Розинська стверджує, що у травмпункті встановили, що в неї були легкі тілесні ушкодження й була навіть підозра на струс мозку, але знімок її не підтвердив.

Також жінка повідомила, що здала аналіз, який не виявив у її крові спирту. Аналіз вона, за її словами, здавала в ніч на 3 травня, близько першої години ночі, оскільки конфлікт з ДАІ тривав із 17:30 до 23-ї години.

 

"Речник міліції Володимир Поліщук мене оббрехав, заявляючи про те, що на мене складено чотири адмінпротоколи і що я не проходила освідування. Я йому сказала, і це зафіксували камери ТВі і "Надзвичайних новин", що звертатимуся з позовом про захист честі й гідності, щоб він вибачився", - заявила Розинська.

"Натомість Поліщук погрожував, що проти мене буде відкрито три кримінальні справи: одна за непокору міліції, друга за перешкоджання діяльності міліції і третя ще за щось", - стверджує ведуча.

Телеведуча також планує провести експертизу ролика, оприлюдненого на YouTube невідомими, щоб довести, що він змонтований. "Буде дві експертизи - одна приватна й одна державна, яку проводитиме установа при МВС. Сам ролик не відображає дійсної картини подій", - заявила Розинська.

Поліщук заявив, що не погрожував Розинській, а лише попереджав її про можливість порушення справи прокуратурою відповідно до закону.

Він також зазначив, що ведуча відмовилася пройти медекспертизу на вимогу ДАІ, але могла пройти її пізніше за поданням слідчо-оперативної групи Голосіївського райуправління.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: