Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Білий і пухнатий" Медведчук наїхав на Ющенка через Януковича

П'ятниця, 11 травня 2012, 12:39

Віктор Медведчук звинувачує Віктора Ющенка в тому, що він допоміг Віктору Януковичу стати президентом.

Про це він заявив в інтерв’ю каналу ЗІК.

"Говорити зараз про Ющенка – це бити лежачого, у моїх принципах цього ніколи не було. Але ж ідея "проти всіх" – це ідея Віктора Андрійовича. І я б хотів, щоб громадяни в першу чергу Західної і Центральної України пам’ятали про це",– заявив Медведчук.

"І коли хтось зараз критикує режим Януковича, то мусить знати, що Янукович переміг не тільки тому, що виборці голосували за нього, щоб не голосувати за Тимошенко, – але й тому, що ті люди, які могли проголосувати за Тимошенко, не проголосували, а потрапили в ту прогалину, яка називається "проти всіх", - додав він.

За словами Медведчука, роль Ющенка у перемозі Януковича – очевидна.

"І це може бути однією з причин, чому сьогоднішня влада має таке лояльне ставлення до екс-президента Ющенка. Той досі користується державною резиденцією номер один. Це ж не тому що він не хоче виселятися, а тому що влада не хоче його виселяти. І я впевнений, що і в майбутньому Ющенка ніхто чіпати не буде", – переконаний Віктор Медведчук.

Медведчук наголосив, що його позиція стосовно Ющенка ніколи не мінялася.

"Ще коли він був головою Нацбанку, наша фракція створювала слідчу комісію з розслідування фактів незаконних видатків із бюджету. Я виступав проти нього й тоді, коли він був прем’єром у Кучми. Я особисто організовував більшість у парламенті для того, щоб його звільнити з посади. А потім виграв чотири чи п’ять справ у нього, коли він уже був президентом", - заявив він.

Віктор Медведчук робив все можливе ,що Віктор Янукович став президентом у 2004 році. Після 2007 року зявилися чутки, що він "в тиху" співпрацює з Юлією Тимошенко.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: