Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко ходить в ходунках і посміхається медикам - главрач

П'ятниця, 11 травня 2012, 17:25

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка перебуває на лікуванні в лікарні, виконує всі призначення німецького лікаря Лутца Хармса.

Про це повідомив головний лікар цієї лікарні Михайло Афанасьєв на брифінгу в ЦКБ №5 в п'ятницю, передає "Інтерфакс-Україна".

"На сьогоднішній день все налагоджено і добре дуже сприймається Юлією Володимирівною, що для нас особливо приємно, тому, що дуже важливий контакт лікар-пацієнт", - розповів він.

"Вона вірить доктору Хармсу і виконує всі його розпорядження, що стосується медичних призначень і в частині лікувального харчування беззастережно", - сказав Афанасьєв.

Він зазначив, що Тимошенко забезпечена всіма необхідними продуктами для виведення її з голодування.

"Перший день використовувався сік, привезений доктором Хармсом, він сказав, що треба розширити раціон на додаткові три соки. В той же день нами були поставлені три види соків і два - меду, щоб мати запас на подальше", - сказав головлікар.

Він також зазначив, що зараз в лікарні надходять продукти, передані родичами Тимошенко в четвер і п'ятницю через Качанівську колонію.

Головлікар зазначив, що всі продукти повинні мати сертифікацію відповідності, тому щоб забезпечити Тимошенко фрешами, свіжоприготованим пюре і сухариками, в її палату були поставлені додатково соковижималка, блендер і тостер.

Афанасьєв зазначив, що говорити про ефект лікування поки рано, оскільки йде лише третій день.

За його словами, доктор Хармс проводить "дуже м'які лікувальні процедури", а медикаментозне лікування поки обмежене у зв'язку з тим, що пацієнтку потрібно вивести з режиму голодування.

За словами Афанасьєва, Тимошенко пересувається по палаті на ходунках, сидить біля столу і спілкується з лікарями з посмішкою.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: