Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко радить Меркель прийти до Януковича у футболці "Юлі – волю!"

Вівторок, 15 травня 2012, 15:08

Юрій Луценко пропонує європейським політикам не бойкотувати Євро-2012,  приїхати на нього в футболках "Юлі – волю!".

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

"Я не є прихильником бойкоту Євро-2012. Навпаки, я б хотів бачити пані Меркель в футболці з написом "Юлі – волю!" поруч з Януковичем. Оце була б найяскравіша демонстрація позицій ЄС", - заявив він.

Луценко також закликав до такої ж демонстрації усіх українських та закордонних вболівальників під час чемпіонату.

На питання про шанси опозиції на виборах ,і чи справиться Арсеній Яценюк з роллю лідера, Луценко зауважив: "Головне завдання Арсенія Яценюка і виборчого штабу об’єднаної опозиції – здобути перше місце на виборах за партійними списками".

"Це означатиме неминуче усунення Януковича в 2015 році. Якщо ця перемога буде доповнена загальною перемогою опозиції на парламентських виборах, то зміна влади може відбутися швидше", - зазначив Луценко. 

На питання про приєднання до опозиції Віталія Кличка та Анатолія Гриценка, Луценко сказав:

"Я не маю підстав сумніватися, що Віталій Кличко прийняв рішення йти на вибори окремою опозиційною колоною. Продуктивним буде взяти це до відома і максимально зосередитися на співпраці в ході агітації та контролю за підрахунками голосів".

"Я ще раз повторюю: голоси Кличка в наступному парламенті будуть ключовими в багатьох голосуваннях. Головне, щоби Віталій зумів жорстко контролювати єдність своєї майбутньої фракції. Якщо вона буде діяти в унісон з лідером – все буде гаразд", - зазначив Луценко.

"Щодо Анатолія Гриценка, то я дуже сподіваюся, що він буде в рядах об’єднаної опозиції і дуже сподіваюся в цьому на Юлію Тимошенко, яка завжди вміла знайти з ним спільну мову", - припустив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...