Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники запевняють, що нічого секретного про Тимошенко не видавали

Вівторок, 15 травня 2012, 17:14

Державна пенітенціарна служба спростовує наявність конфіденційної інформації в оприлюдненому нею графіку лікування Юлії Тимошенко.

Про це заявив журналістам біля Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" (Харків) заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби Харківської області Андрій Лапинський.

"Графік - це фактично розпорядок дня, там позначено проведення лікувальних процедур, але не написано, яких саме", - сказав він, повідомляють Українські новини.

Лапинський наголосив, що цей графік Пенітенціарну службу змусили оприлюднити провокації на адресу Пенітенціарної служби з боку захисників.

"У вільний час, що передбачено цим графіком, ми завжди пускали захисників, і завжди будемо пускати", - сказав він.

Лапинський підтвердив, що в палаті Тимошенко встановлені відеокамери, заявивши при цьому, що в приміщеннях, де проводяться медичні процедури, ніяких відеокамер немає.

Він також спростував повідомлення, що з'явилося в ЗМІ, про те, що Тимошенко охороняють охоронці-чоловіки.

Зі слів Лапинського, у кожній зміні Тимошенко охороняють 2 жінки й 1 чоловік.

При цьому одна з жінок перебуває в палаті, друга - поруч із палатою.

Ці ж 2 жінки мають доступ до відеомоніторів, куди виведені зображення зі встановлених у палаті відеокамер.

"Чоловік охороняє тільки вхід у відділення для забезпечення надійної охорони й безпеки Юлії Володимирівни", - сказав він.

Раніше сьогодні дочка Тимошенко Євгенія заявила журналістам, що екс-прем'єра охороняють охоронці-чоловіки.

Як відомо, лікар-невролог із клініки "Шаріте" (Берлін, Німеччина) професор Лутц Хармс сумнівається в доцільності подальшого лікування Тимошенко в ЦКЛ "Укрзалізниці".

Зі слів медика, публікація в засобах масової інформації графіка лікування Тимошенко й постійне відеоспостереження, що здійснюється в її палаті, привели до того, що сьогодні Тимошенко відмовилася від медичних процедур.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...