Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Банковій божаться, що указ не ховали, то "технічна накладка"

Середа, 16 травня 2012, 20:31

Всі укази Віктора Януковича оприлюднюються на офіційному інтернет-представництві президента в обов'язковому порядку, крім тих, які мають гриф "таємно".

Про це у середу повідомили в прес-службі адміністрації президента, коментуючи новину про те, що Янукович нагородив депутата-регіонала Юрія Черткова орденом "За заслуги" і цей указ було вказано "не ставити".

"Твердження вашого видання про те, що адміністрація президента хотіла "утаємничити" даний указ, не відповідає дійсності", - зазначили в АП.

"Технічна накладка сталася через те, що указ президента мав бути опублікований у визначену дату. Примітка "не ставити" мала суто технічний характер і стосувалася виключно працівників інтернет-представництва президента. Це - скорочений варіант фрази "не ставити до визначеної дати", - додали речники президента.

Водночас з пояснень адміністрації президента незрозуміло, для чого біля указу щодо нагородження Черткова ставилася позначка "не ставити до визначеної дати", якщо сам указ датований 16 травня 2012 року.

В адміністрації Януковича також зазначили, що 16 травня 2012 о 8:55 на офіційному інтернет-представництві президента було оприлюднене вітання президента Віктора Януковича депутату Юрію Черткову.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...