Колесніков: Україна і Польща готові до Євро на 100%

Субота, 19 травня 2012, 11:11

Україна і Польща повністю готові до проведення чемпіонату Європи -2012 року з футболу, що стартує вже 8-го червня і закінчиться 1-го липня.

На цьому під час брифінгу по завершенню п’ятого засідання Українсько-Польської міжурядової комісії з питань економічного співробітництва наголосив віце-прем’єр-міністр – міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

"Україна і Польща практично на 100% готові до старту першості континенту з футболу 2012 року... Тож мешканці приймаючих країн, усі вболівальники можуть повністю зосередитися на футболі", - запевнив урядовець.

"Я вдячний Польщі за плідну та ефективну співпрацю за всі роки підготовки до Євро-2012. Переконаний, що завдяки цьому чемпіонату мають зростати торговий оборот між двома країнами та розширюватися туристичні маршрути", – підкреслив Борис Колесніков.

В свою чергу віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Республіки Польща Вальдемар Павляк зауважив, що торговий оборот між країнами-організаторами Євро-2012 вже зріс на 30%.

"Цей турнір буде добрим імпульсом для спілкування між людьми, а вся підготовлена до проведення чемпіонату інфраструктура служитиме українцям і полякам протягом багатьох наступних років", – сказав Вальдемар Павляк, пише ukraine2012.gov.ua.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування