Журналісту УП відмовили в акредитації. Через "некрасиве сполучення"?

Вівторок, 29 травня 2012, 11:34

Літературному оглядачу "Української правди" Ірині Славінській відмовили в акредитації на церемонію вручення нагород "Коронація слова".

Про це Славінська повідомила у своєму блозі на УП.

За її словами, на свій лист з проханням акредитувати на церемонію вона не отримала відповіді.

"Потім аналогічного листа пише мій редактор програми "Гра в слова і не тільки" – і теж отримує мовчанку. На мої телефонні дзвінки на вказаний у прес-релізі номер ніхто не відповідав", - написала Славінська.

Вона повідомила, що тільки у понеділок після дзвінка з вочевидь незнайомого прес-службі "Коронації слова" номера вдалося поговорити і виявити, що на церемонію акредитують будь-кого і з УП, і з ТВі, окрім Славінської.

За словами Славінської, причиною могло стати те, що минулого року Ірина Новоставська, котра займається акредитацією журналістів на захід, після виходу статті Славінської написала, що одна з фраза у статті виглядає "як сарказм". "Якщо можливо це змінити, змініть, ні - то ні, але це дуже некрасиве сполучення вийшло. Це помітила не одна я", - писала Новоставська.

Крім того Новоставська також додала побажання "змінити регалії пані Тетяни, як ми офіційно пишемо в релізах – натхненниця Коронації слова".

Фраза Славінської, яка не сподобалась Новоставській була така: "Минулого року Тетяна Логуш вилазила на сцену з такого собі ящика. Тоді це можна було мотивувати специфікою смаку. Але було смішно. Цього року "гранд-дами" та "музи" Тетяни Логуш на церемонії нагородження не було. Зате були вже звичні пакети з чіпсами на столиках гостей".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування