Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До міліції поки не зверталися ошукані вкладники піраміди Мавроді

Середа, 30 травня 2012, 17:43

До Держслужби з боротьби з економічними злочинами не надходило жодної заяви від українських вкладників фінансової піраміди "МММ 2011".

Про це заявив "Інтерфакс-Україна" начальник управління зі зв'язків із громадськістю Володимир Поліщук, коментуючи інформацію про припинення виплат у "МММ 2011".

Поліщук наголосив, що якщо такі звернення до міліції будуть, то виконуватиметься відповідна дослідча перевірка.

Однак, за його словами, реально залучити Мавроді до відповідальності буде досить складно, оскільки засновник піраміди попереджав людей про те, що вони можуть втратити свої гроші.

"Крім цього, протягом півроку за допомогою ЗМІ міліція давала коментарі, що люди можуть втратити гроші, ми попереджали, що немає достатніх законодавчих важелів, щоб убезпечити вкладників" МММ 201100", - пояснив Поліщук.

Таким чином, як пояснив начальник управління зі зв'язків із громадськістю МВС, Мавроді своїми попередженнями "убезпечив себе" від залучення до відповідальності за статтею про шахрайство.

"Очевидно, буде відмовлено в порушенні кримінальної справи", - припустив він.

Водночас Поліщук не виключив, що за наявності заяв від громадян правоохоронці розглядатимуть можливість іншої класифікації дій Мавроді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: