Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Іващенка розвився набряк ніг – адвокат

Неділя, 6 травня 2012, 13:41

У колишнього т.в.о. міністра оборони Валерія Іващенка в СІЗО розвився набряк обох ніг.

Про це УНІАН повідомив його адвокат Борис Нечипоренко, який днями відвідав свого підзахисного у слідчому ізоляторі.

"Рекомендації комісії лікарів МОЗ із лікування Іващенка персоналом СІЗО начебто виконані ще 25 квітня, однак стан його здоров’я не покращився", - сказав адвокат.

За його словами, у Іващенка болі в спині практично щоденні (а інколи виникають двічі на день), приглушаються вони лише знеболювальними препаратами, які дуже шкодять внутрішнім органам, тиск постійно скаче до 170/100.

"Але гірше всього - від колінних до гомілковостопних суглобів з невідомих причин розвився набряк ніг", - сказав Нечипоренко.

При цьому адвокат, посилаючись на інформацію, отриману безпосередньо від Іващенка, зазначив, що проблеми із ногами з’явилися у його підзахисного після обіду 27 квітня.

"Іващенко через це викликав лікаря-терапевта, той оглянув його, але ніяких рекомендацій досі пір не надав", - зазначив Нечипоренко.

Як відомо, 20 серпня 2010 року було порушено кримінальну справу за звинуваченням Іващенка у зловживанні службовим становищем при підписанні плану санації Держпідприємства Міноборони "Феодосійський судно-механічний завод".

Стосовно нього було обрано запобіжний захід – взяття під варту.

12 квітня 2012 року Печерський райсуд Києва засудив Іващенка до 5 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...