Опозиціонери в Москві вивели в кілька разів більше людей, ніж заявляли

Неділя, 6 травня 2012, 15:13

У центрі Москві тисячі росіян вийшли на ходу проти обраного президента РФ Володимира Путіна.

Як передає УНІАН, на Калузькій площі і вулиці Велика Якиманка зібралася тисяча людей, які чекають черги для проходу через рамки металошукачів.

Маршрут ходи і Болотна площа, де пройде мітинг опозиції, по периметру оточені поліцейськими. Вхід здійснюється тільки після проходження рамок металошукачів.

Учасники акції тримають у руках прапори різних опозиційних партій і рухів, у багатьох на одязі білі стрічки і білі квіти як символ незгоди з політикою чинної влади в Росії.

Час від часу учасники скандують: "Путин – вор", "Росия без Путина", "Милиция с народом - не служи уродам".

Окрім цього, можна побачити плакати з написами: "Поздравляю Путина с победой над Россией и узурпацией власти", "Хватит врать и воровать", "Не пустим вора в Кремль", "Путин для России – путы", "Долой лживого царька Путина".

Хода має розпочатися о 16.00 мск. Владою санкціоновано не більше 5 тисяч учасників, утім на цей момент зібралося в кілька разів більше.

Основні вимоги учасників Маршу мільйонів – комплексна політична реформа, реформа законодавства про вибори і проведення дострокових парламентських (до кінця 2012 року) і президентських виборів (навесні 2013 року).

Серед організаторів Маршу - Гарі Каспаров, Олексій Навальний, Борис Нємцов, Ольга Романова, Сергій Удальцов, Євгенія Чирікова. В акції планується участь різних політичних і громадських організацій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування