Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Карпачова підтасувала побиття Тимошенко - "регіонал"

Понеділок, 7 травня 2012, 19:23

Екс-омбудсмен Ніна Карпачова дуже сподівається на продовження своєї політичної кар'єри, і з цим пов'язані її заяви на підтримку екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Таку думку озвучив депутат від фракції Партії регіонів Олег Надоша, якого цитує "Інтерфакс-Україна".

"Карпачова дуже розраховувала залишитися на третій термін омбудсменом, але після того, як було прийняте рішення не залишати її на цій посаді, вона зібралася помститися чинній владі і голосно грюкнути дверима", - переконаний парламентарій.

"Їй треба було з чимось йти в "БЮТ-Батьківщину", а з чим йти, якщо не з гучним скандалом. Ось вона його і влаштувала наостанок - змовившись з Тимошенко, підтримала розіграний екс-прем'єром спектакль про нібито завдані їй побої" , - підкреслив він.

За словами Надоші, екс-омбудсман далі діяла в "кращих традиціях" Тимошенко - влаштувала службове підроблення з фотографіями синців екс-прем'єра.

"Вона змусила співробітників свого апарату дати оцінку синців Тимошенко з фотографій, а потім підтасувала факти і змусила цих експертів підписати неправдиві висновки", - говорить депутат-регіонал.

За його словами, дуже скоро можна буде переконатися в тому, що Карпачова отримає місце в списку "Батьківщини".

"Я впевнений, що Карпачову чекає місце в прохідній частині списку "Батьківщини", і всі її останні політичні заяви - це плата за це місце в списку", - резюмував Надоша.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: