Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко каже, що КОД до нього дослухався

Вівторок, 8 травня 2012, 22:03

Комітет опору диктатурі розгляне пропозиції партії "Удар" щодо принципів висування мажоритарних кандидатів.

Про це повідомив лідер партії "Удар" Віталій Кличко в ефірі телеканалу ТВі.

Він розповів, що на спільній зустрічі з першим заступником лідера "Батьківщини" Олександра Турчинова і члена партії "Фронт змін" Миколаю Мартиненком "проговорили ключові критерії об’єднаної опозиції".

"Наше спільне завдання отримати мінімум 51% депутатів у Верховній Раді. Для цього ми повинні використовувати всі джерела, все що потрібно для того щоб отримати найкращий результат", - уточнив політик.

Кличко нагадав, що раніше "Удар" надав Комітету опору диктатурі свої пропозиції щодо принципів висування мажоритарних кандидатів, і вони будуть розглянуті КОДом.

"Той кандидат, який має найбільшу підтримку людей в регіоні повинен бути висунутий одним кандидатом від опозиції. У решті решт ця пропозиція була погоджена і зараз буде обговорене це питання на КОДі. Я сподіваюсь, що найближчим часом буде прийняте позитивне рішення щодо цього", - уточнив лідер "Удару".

При цьому Кличко підтвердив, що питання щодо об’єднаного списку опозиції на виборах в парламент вже не обговорюється.

"Я вже казав багато разів, і ще раз хочу підкреслити: складання відсотків не дає більшого результату. Наше завдання отримати максимальний результат… Якщо партія має 5% бар'єр, то ми маємо об’єднатись в парламенті", - уточнив він.

Відповідаючи на питання ведучого, чи має він намір йти в мери Києва, Кличко заявив: "Я завжди відстоював інтереси киян і буду це робити надалі".

"Однак ми зможемо заявити про участь представника партії "Удар" у виборах мера лише тоді, коли про них оголосять, і це логічно. Тоді я зможу прийти в цю студію, звернутися до глядачів і дати чітку відповідь на це питання. На сьогодні ми не знаємо, коли будуть ці вибори і чи будуть вони взагалі", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування