Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція охороняє "Гостиний двір" від концерту

П'ятниця, 1 червня 2012, 21:20

На території "Гостиного двору" в Києві намагалися провести несанкціонований концерт.

Про це у п’ятницю ввечері повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві, коментуючи інцидент, під час якого представники забудовника намагалися заварити вхід до подвір'я.

"Кілька громадян, які виступають на захист "Гостиного двору", намагалися провести на території закладу концерт, при цьому не погодивши свої дії з орендарем приміщення. У зв’язку з цим представник забудовника на місце події викликав правоохоронців", - зазначили в міліції.

"Наразі працівники міліції Подільського РУ ГУМВС в Києві на місці забезпечують охорону громадського порядку та проводять профілактично-роз`яснювальну роботу з активістами щодо дотримання вимог чинного законодавства та проведення запланованих заходів у встановлений законом спосіб", - зазначається в повідомленні.

Як відомо, приміщення "Гостиного двору" перебуває у державній власності, однак на підставі договору оренди передано у користування одному з підприємств, який запланував провести масштабний ремонт.

Кілька днів по тому до ГУМВС України в Києві з КМДА надійшло повідомлення щодо проведення представниками однієї з громадських організацій безстрокової акції на захист від забудови "Гостиного двору".

Вночі 1 червня близько 30 спортсменів напали на захисників Гостинного двору в Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: