Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УЄФА вимагає від влад міст "Євро" боротьби з расизмом

Понеділок, 11 червня 2012, 17:43

УЄФА закликає влади міст, які приймають "Євро-2012", не допустити проявів расизму під час відкритих тренувань футбольних команд.

УЄФА спрямувала лист такого змісту до мерів відповідних польських та українських міст, повідомляє в понеділок прес-служба УЄФА.

"Після інциденту, який трапився на відкритому тренуванні збірної Нідерландів 8 червня (у Кракові), УЄФА спрямував лист до мерів відповідних польських і українських міст, де заплановані відкриті тренування команд, із проханням вжити заходів із недопущення проявів расової дискримінації, включаючи збільшення кількості представників поліції під час цих заходів", - цитує "Інтерфакс".

УЄФА також попросив місцеві влади забезпечити, щоб будь-яка особа, помічена в расистській поведінці, негайно покинула межі арени, а також, щоб проти неї була порушена кримінальна справа.

Лист також був спрямований міністру спорту Польщі Йоанне Мусі з проханням про повну підтримку польської влади в цій важливій справі.

"На сьогодні був зафіксований лише один подібний інцидент, і УЄФА наголошує на своїй політиці нульової терпимості до такого виду дискримінаційної поведінки. УЄФА, втім, переконана, що місцеві влади вживуть відповідних заходів для вирішення цього питання", - говориться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: