Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головний слідчий Росії натякає, що журналісти брешуть

Четвер, 14 червня 2012, 12:46

Голова Слідчого Комітету Росії Олександр Бастрикін заявляє, що не вивозив у ліс заступника главреда Нової Газети Сергія Соколова на розмову.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті Известия, коментуючи обвинувачення з боку "Новой газеты" в тому, що він погрожував Соколову.

"Киньте. Хоча б ви не повторюйте дурниці й інсинуації несумлінних колег. Тепер по суті. Перше - у лісі я не був уже навіть не пам'ятаю скільки років. Робота настільки напружена, що не до поїздок на природу", - сказав він.

Він також визнав, що між ним і Соколовським відбулася перепалка на засіданні в Нальчику.

"Я дійсно жорстко відреагував на єзуїтську спробу вибачення журналіста. Він же заявив: "Добре, я вибачаюся, але доведу, що ви шахраї й продалися Цапкам". Як на це я міг реагувати? Це було зроблено мною в настільки різкій формі й у присутності журналістів, яких я сам запросив. Але я як і раніше вважаю, що "Нова газета" вчинила підло й паскудно, обвинувативши СК у продажності вбивцям Цапкам", - сказав він.


"Ніхто нікого не вивозив - це просто маячня хворого мозку. Відбулася дуже емоційна розмова на підвищених тонах", - додав він.

Як відомо, у середу в Росії розгорівся скандал. Заступник головреда Нової газети Сергій Соколов був змушений залишити країну через погрози на його адресу з боку голови Слідчого Комітету Олександра Бастрикіна.

У відповідь на це журналісти вирішили провести одиночні пікети під будівлею Слідчого Комітету в Москві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: