Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тюремники кажуть, що Тейшейра не проситься до Тимошенко. Він спростовує

Понеділок, 18 червня 2012, 17:44

Голова представництва ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра все ще розраховує на зустріч з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

"Я все ще очікую, президент Ради ЄС пані Ештон звернулася із запитами кілька разів. ми все ще чекаємо", - сказав він журналістам у Києві в понеділок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Дипломат наголосив, що намагається зустрітися з Тимошенко з серпня минулого року.

"Із серпня минулого року весь час виникають якісь умови та нові вимоги. В середині травня мені сказали, що необхідне запрошення від Тимошенко, щоб ця зустріч відбулася. Вона все-таки підготувала таке запрошення, і 15 травня я його отримав. Проте мені сказали, що я вже не є послом, в Україні інший посол", - зазначив він.

У свою чергу прес-служба Державної пенітенціарної служби повідомляє, що Тейшера останнім часом не звертався до керівництва Качанівської колонії з проханням про надання дозволу на зустріч з Тимошенко,.

"Тим паче жодних заяв від нього на передодні останнього його візиту до ЦКЛ "Укрзалізниці", який голова представництва ЄС здійснив у минулу неділю, не надходило", - сказано у повідомленні.

У відомстві також зазначили, що за час перебування Тимошенко у колонії та лікарні протягом 9 візитів її відвідали 27 іноземців.

Як відомо, 17 червня Тейшейру не пустили до Тимошенко в лікарню.

На сьогодні термін його повноважень на посаді голови представництва ЄС завершився, але він продовжує виконувати ці обов'язки до прибуття нового посла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: